Het mouwloze vest HighViz spreekt met name veiligheidsbewuste motorrijders aan. Dankzij de neongele kleur en de reflecterende applicaties op de borst en rug is de drager van dit vest aanzienlijk beter zichtbaar. En door de nauwsluitende pasvorm wappert het niet in de wind. Het vest kan bij alle jassen van BMW Motorrad worden gedragen.

 

Het wind- en waterdichte materiaal zorgt er voor dat je altijd droog blijft. Het is een Jack voor alle gebeurtenissen dat je snel er bij kunt pakken.

 

Het actief ventilerende binnenjack is bijzonder dun en kan hierdoor onder alle jassen van BMW Motorrad worden gedragen. Dankzij de modieuze, nauwe snit is het binnenjack ook los draagbaar en houdt je daarbij lekker warm.

Het actief ventilerende binnenjack is bijzonder dun en kan hierdoor onder alle jassen van BMW Motorrad worden gedragen. Dankzij de modieuze, nauwe snit is het binnenjack ook los draagbaar en houdt je daarbij lekker warm.

Dit functionele vest maakt voor zijn verdampingsprincipe gebruik van een revolutionaire koeltechniek: wordt het vest met water bevochtigd, dan neemt het Hyperkewl-systeem deze vochtigheid op en slaat deze tot wel acht uur op – voor een koeleffect van –6 °C tot –12 °C ten opzichte van de omgevingstemperatuur, terwijl de rest van de kleding absoluut droog blijft.

BMW Jack Boulder

€ 427,00

BMW Jack Boulder

€ 427,00

In de zomer en tijdens de overgangsperiode, elke dag of in de vrije tijd: altijd wanneer je een licht jack wilt dragen, is het jack Boulder de juiste keuze. Het AirVent-systeem aan de voorzijde zorgt voor
goede ventilatie en draagcomfort. En mocht het weer omslaan, dan beschermt de uitneembare insert tegen wind en regen.

 

Met het jack AirShell ben je op alle weersomstandigheden voorbereid. Door de wind- en waterdichte en actief ventilerende insert met BMW klimaatmembraan en het gewatteerde en uitneembare thermovest kun je dit jack het hele jaar dragen. Luchtig in de hoogzomer, weldadige warmte en bescherming tegen regen op de koudere dagen van het jaar.

Ride with Style – met een klassieke mix van gewaxt textiel en slijtvast leer, perfect uitgerust voor de zomer. En niet alleen op de motorfiets, want de protectoren op schouders en ellebogen zijn eenvoudig uitneembaar. Extra hoog draagcomfort en zakken voor alles wat je graag bij je hebt. De perfecte begeleider voor elke dag.

Het klassiek sportieve design van het leren jack TwinStripes heeft typerende sierlijnen op de mouwen. Daarmee grijpt hij terug naar traditionele kenmerken die ook het design van veel BMW-motorfietsen karakteriseren. Onder het leer zitten moderne NP-Flex-protectoren voor de schouders en ellebogen verborgen.

Motorpak Xride – een nieuw motorpak dat sportief rijplezier combineert met avontuur op lange afstanden. Een combinatie van het hoogste draagcomfort en uitgebreide bescherming door duurzaam
leer.