Alles over de MOTUL MOTO WASH & SHINE BUNDEL MOTUL MOTO WASH & SHINE BUNDEL OMVAT: MOTUL E2 MOTO WAS 1L MOTUL E10 MOTUL SHINE & GO 400ML E2 Moto Wash is een krachtige biologisch afbreekbare ontvetter voor de gehele motorfiets en laat een corrosiebestendige film achter ter bescherming van lak, metalen onderdelen en gelakte onderdelen. Voor motorcrossraces waar BIODEGRADABLE-producten speciaal worden aanbevolen door de organisatoren. E10 Shine & Go is een spray op siliconenbasis om de hele motorfiets te polijsten. Stroomlijnkappen, kunststoffen, dashboards, spatborden, valbeugels, lakwerk, lak, carbon onderdelen. Laat een beschermende droge glans achter voor een nieuwe afwerking op verkleurde kleuren.

Uitverkocht

Motul Chain Care Kit

€ 24,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Motul Chain Care Kit

€ 24,99

MC Care Chain C1 + C2 Plus + Borstel

Motul C1 Ketting Cleaner 400ML

Motul C2 Plus Kettingolie Road 400ML

Kettingborstel U-Vormig

Het MC Care-pakket van Motul bevat alle ingrediënten voor een geslaagd motorseizoen. De 3-in-1-voordeelbundel bevat zowel reinigings- als onderhoudsspray én een multifunctionele borstel zodat je optimaal voorbereid de weg op gaat.

De Chain Lube C2 Plus-spray is speciaal ontwikkeld om de ketting en tandwielen van je motor in goede conditie te houden. De universele witte spray hecht snel en behoedt de vitale delen bovendien voor slijtage, corrosie en vuilaanslag. Bijkomend voordeel is dat de Chain Lube geschikt is voor alle typen kettingen (O-, X- en Z).

De Chain Lube is puur voor onderhoud en dus niet geschikt voor het reinigen van je motor! Dat geldt daarentegen wel voor de Chain Clean C1-spray. Deze krachtige vloeistof verwijdert de meest hardnekkige aanslag, zoals zand, olie, aardkluiten en vet. Bovendien is de formule geheel vrij van chloorelementen.

Tot slot vind je nog een multifunctionele borstel in het pakket, speciaal ontworpen om alle motoronderdelen te kunnen schoonmaken. De zijde met inkeping is ideaal om de schakeltjes van de ketting grondig te kunnen reinigen, zodat ze in goede conditie blijven. Met het MC Care-pakket verleng je kortom de levensduur van je trouwe tweewieler!

Motul Wash & Wax E9 droge cleaner (spuitbus)

E9 Motul Wash & Wax is een droge cleaner voor velgen, frames en andere oppervlaktes. Het product reinigt, beschermt en haalt de kleur op van plastic en verf. Zonder het gebruik van water boek je een glanzend resultaat. Verwijdert olie, vuil, stof en andere verontreinigingen zonder te krassen. Het laat geen sporen na en voorziet het materiaal van een droog en beschermend laagje. Beschermt tegen verontreinigingen zoals vuil, stof en insecten. Het product is waterafstotend.

De voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik, reinigt snel en grondig zonder water. Verwijdert olie, vuil, stof en andere verontreinigingen zonder te krassen
  • Verwijdert zelfs hardnekkig vuil zoals bijvoorbeeld insecten en olierestanten. Beschadigt de verf en het chroom niet
  • Haalt de kleuren op en verfrist deze. Je motor ziet er als nieuw uit
  • Het product laat geen sporen na en voorziet het materiaal van een droog en beschermend laagje
  • Beschermt tegen verontreinigingen zoals vuil, stof en insecten. Het product is waterafstotend

Verwijdert sporen van insecten en organische resten (uitwerpselen van vogels) op kuipruiten, kuipen, lak, metaal, spiegels en plastics van de motorfiets.

Geconcentreerde formule: lost doeltreffend vetten, oliën en remstofresten op velgen op, zonder lak of vernis te beschadigen.

Ontvettende, bio-afbreekbare krachtige reiniger voor heel de motorfiets: beschermt de verf en metalen en laat een anti-roestfilm achter

Laat de kleuren op kunststof onderdelen blinken en herleven. Laat een beschermende, duurzame, niet klevende film achter.