De revolutie in Bike cleaning! Het schoonmaakmiddel voor wanneer je alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit en het beste resultaat! Muc Off's magische Nano Tech reinigingsformule maakt schoonmaken makkelijk, ongeacht de weer- en/of rijomstandigheden waarin uw motor zich heeft verkeerd. Muc Off Bike Cleaner heeft een ongelooflijke effectieve formule met Nano Technology die zorgt voor een nette afwerking van uw motorfiets.

  • Bevat geen schadelijke zuren, CFK's of oplosmiddelen.
  • Volledig biologisch afbreekbaar.
  • Het verwijdert vuil en olierestanten eenvoudig en laat uw motor glanzen.
  • Inhoud: 1 Liter
  • Geleverd met dop en losse verstuiver.

Binnen no-time je motor schoon hebben? Dat kan met deze 5 delige Brush Premium Kit van Muc-Off! De set bestaat uit: Detailing borstel, 2 Prong borstel, Wheel & Component borstel, Soft Washing borstel en de Claw borstel. De borstels zijn van hoogwaardige kwaliteit en maakt het grondig schoonmaken van de motor zeer gemakkelijk.

Deze 'twee-tandenborstel' is ideaal voor moeilijk bereikbaar vuil op spaken, schijven, schokken, krukassen, stangen en pedalen.

Waswant in roze (natuurlijk) met extra pluche, een goede vervanger van sponzen aangezien er geen vuil in de waswant blijft zitten!

Alles wat je nodig hebt om je helm terug in topconditie te krijgen. Met Foam Fresh, Visor cleaner, Premium Anti-Fog Treatment en een microvezel doekje.

 

Muc-Off's Foam Fresh is een reinigingsmiddel dat eenvoudig te gebruiken is voor het reinigen van binnenvoeringen, handschoenen, laarzen of elk ander materiaal wat in contact komt met de bestuurder. Foam Fresh verwijdert vuil en elimineert vieze luchtjes en laat een frisse citrus geur achter.


Helmet & Visor Cleaner verwijdert snel en veilig vuil, stof, sneeuw, zweet en olie restanten van het vizier, bril of helm. Het is speciaal ontwikkeld met gedemineraliseerd water, wat aanbevolen wordt door vele helmfabrikanten; het is veilig te gebruiken op alle vizieren, zelfs policarbonaat varianten. 

Visor & Goggle Cleaner gaat bacteriën tegen  en maakt gebruik van pH neutrale zeep. Daarnaast hoeft u niet te twijfelen aan de samenstelling, want deze is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen oplosmiddelen of chemicaliën.


Muc Off's Anti-Fog laat een transparant, microscopisch dun laagje achter op het vizier waardoor je maximaal 5 dagen lang kunt genieten van een helder zicht.


Muc Off's hoogwaardige microvezel doeken bevatten de verbazingwekkende 'split-vezel' technologie die het absorptievermogen sterk vergroot, zodat vlekken en oneffenheden eenvoudig verwijderd kunnen worden.