De tanktas, met een inhoud van 8 liter en uitbreidbaar tot 12 liter, is de ideale metgezel voor kortere trips. De waterafstotende buitentas met ritssluiting, de spatwaterbestendige kabelopening, de geïntegreerde regenhoes met doorzichtig venster en de rondom lopende functionele beugel zijn praktische kenmerken die aan de hoogste eisen beantwoorden.


Deze prachtige waterdichte tanktas van BMW is specifiek voor de R-NineT modellen. Hij is gemakkelijk en praktisch in te delen. beschikt onderandere ook over verschillende vakken en heeft een kaart vizier. 

Materiaal is canvas,

Inhoud is 11 liter.

 

Tanktas voor model: alle NineT modellen

De tanktas met zijn afsluitbare binnenruimte (volume van ca. 11 l) en kaartvak is waterdicht. In de waterafstotende buitenvak kan een PET-fles van 0,5 liter veilig worden opgeborgen. De tanktas is voorzien van een handgreep en afneembare draagriem.

De capaciteit van het afsluitbare, waterdichte hoofdvak kan worden uitgebreid van 11 tot 15 L. Verder is er een ruimtelijke kaart lezer met meerdere handige vakken.

Het waterdichte hoofdcompartiment kan worden uitgebreid van 10  tot 12 l en heeft een klein, transparant venster met een houder voor een smartphone. De tas bevat 2 buitenvakken en een binnenvak om kleinere spullen makkelijk en veilig op te bergen. De tas komt met een handgreep en schouderriem.