Serieuze 'avontuurlijke' motorreizen vereisen serieuze ‘avontuurbagage’, het nieuwe KRIEGA OVERLANDER-SYSTEEM (OS) zet hierin een nieuwe standaard.

De zachte koffer OS-32 vormt de kern van het assortiment. Hij vertoont qua kenmerken veel gelijkenis met de traditionele koffers. De OS-32 heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele koffers als het gaat om duurzaamheid en veiligheid. Dit geldt met name voor het rijden in veeleisende omgevingen, waar de koffers over de grond kunnen schrapen.

Dankzij de gestructureerde vorm van de koffer is deze eenvoudig in en uit te pakken. De 100% waterdichte rolsluiting en de verwijderbare witte voering zorgen ervoor dat de inhoud van de koffer beschermd blijft tegen de elementen. De montage en demontage van de OS-32 koffers aan de motorfiets duurt minder dan één minuut, dit werkt met twee snelsluitingen en gespen. De riemen houden de koffer stevig in positie. Er zijn geen extra sjorriemen nodig.  De OS-32 wordt gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waaronder het ultraschuurbestendige Hypalon ™, 1000D Cordura®, Kevlar®-banden en een aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit. Er bestaan twee eenvoudige mogelijkheden voor installatie. Je kunt kiezen voor de traditionele bevestiging die over het zadel loopt met de OS-STRAPS, of gebruik maken van het speciaal ontworpen OS-PLATFORM. In het laatste geval kun je de koffer eenvoudig aanhaken.

Serieuze 'avontuurlijke' motorreizen vereisen serieuze ‘avontuurbagage’, het nieuwe KRIEGA OVERLANDER-SYSTEEM (OS) zet hierin een nieuwe standaard.

Het OS-6 Adventure Pack is speciaal ontworpen om in de meest veeleisende omgevingen te rijden. Je kunt hem los gebruiken of als een bagagesysteem in combinatie met andere tassen uit de OS-serie.

De 100% waterdichte rolsluiting (met verwijderbare witte voering) garandeert dat de inhoud van de tas beschermd blijft tegen de elementen.

Gemaakt van de beste kwaliteit materialen, waaronder het ultraschuurbestendige Hypalon ™, 1000D Cordura® en metaallegeringen van vliegtuigkwaliteit.

De half stijve SureGrip heeft een basis van rubber. De geïntegreerde haaklussen en riemen zorgen ervoor dat de tas eenvoudig op de meest populaire rekken of valbeugels gemonteerd kan worden. Ook kan de tas op diverse manieren  gemonteerd worden met behulp van de legering haken van andere Kriega-lussystemen. Hierdoor is de OS-6 een zeer veelzijdige tas.

Vrijwel onverwoestbaar Nylon-6-platform, lichter dan legering en zonder vermoeidheidsproblemen, bewerkt met optionele bevestigingspunten, zodat je de motor kunt afstellen op jouw avontuur.

Wij hebben zowel varianten voor de TENERE 700, CRF1100L, en meer. Kom naar de winkel voor uw persoonlijke Kriega Fit en ga op avontuur!

Vanaf: 99,95 - 174,95

Kriega's best verkochte US-Drypack systeem is al meer dan 15 jaar voorloper op het gebied van universeel inzetbare, waterdichte motorbagage. Nu is het klassieke design verder verbeterd met de introductie van CORDURA® -stof voor de primaire constructie van de tas. Het veelzijdige US-Drypack systeem biedt met zijn verhoogde duurzaamheid en slijtvastheid een gegarandeerde bescherming tegen alle weersomstandigheden voor uw uitrusting op elk type motorfiets.

Gemakkelijk te monteren met quick-release haken die worden bevestigd aan lus-straps die aan het subframe van de motorfiets zijn bevestigd.

Geen extra spanbanden of regenhoezen nodig.

De US-10 Drypack biedt 10 liter opbergcapaciteit, wat ideaal is voor een dagje weg op de motor of wanneer je gereedschap, mid-layers en/of regenkleding bij de hand wil houden.

Kenmerken:

  • 100% waterdicht
  • gemaakt van duurzaam Cordura
  • Roll-top sluiting voor volledige bescherming tegen weersinvloeden.
  • Zijvak met waterbestendige YKK® rits.
  • Witte liner gemakkelijk uitneembaar om te wassen.
  • Combineer met andere US-Drypacks om een modulair bagagesysteem te creëren.
  • Universele pasvorm past op elke motor, ook voor enduro motoren met de meegeleverde bolt-on lusbanden.
  • Sluit aan op elke Kriega-rugzak of Messenger Bag voor extra waterdichte opbergruimte